Mia E Göransson på Sven Harrys

Upptäckte Mia E Göransson och hennes keramik på öppet hus i Gustavsberg för ett par år sedan, det brukar vara ett par, tre gånger per år, då öppnar alla kreatörer sina verkstäder och man får lov att inspireras av den fantastiska miljön och köpa deras alster direkt från upphovsmakaren. Förutom alla faschinerande ateljeér älskar jag att i nästan 100% av dem finns en dagbädd i något hörn! Har fortfarande inte fått till någon i min verkstad/studio, men det är en dröm…

Blev vid detta första möte direkt kär i hennes stilleben fulla av små detaljerade skulpturer som godisbitar, ofta i mjuka färger och harmoniska kombinationer.

Nu när jag såg att hennes verk skulle ställas ut på Sven Harrys skyndade vi oss dit första helgen och njöt av utställningen. Jocke fångade en del på foto utan att spoila hoppas jag! GÅ dit, och gå sen till öppet hus i Gustavsberg, det brukar vara ett lagom till jul, ett mycket bra ställe att inhandla julklappar och konsumera med gott samvete. Jag och Jocke ska börja spara till vår första skupltur av Mia E Göransson!

Foto: Joakim Johansson

161002_MiaEGoransson_1P
161002_MiaEGoransson_17
161002_MiaEGoransson_2P161002_MiaEGoransson_5P

Kommentarer1 Kommentar Kategori Okategoriserade

1 Kommentar

  1. Såg just- tack! Smickrad! / Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>