Betonggruvan i ask

Min vän Josefine Halfwordson som driver Betonggruvan har gjort de igen! Uppdatering av mina favoritbord, de har tidigare funnits i carrara marmor, grön marmor, svart marmor och glas, men nu även i Ask!

Min personliga favorit har tidigare varit glas, vi har själva soffbordet med glasskiva hemma och det är så härligt att inte bordet blir en mörk skuggfläck och äter upp hela mattan under… Men nu vette tusan om ask faktiskt delar på första platsen! Framför allt till matbord, det är himla skönt med trä på matbord så man kan vila underarmarna på ett varmare material, och om det blir slitet går det ju att slipa ner! Just ask ärju  ett hårt träslag men långsiktigt lär de ändå få några törnar…

Pling pling dessutom fina matstolar va ; ) Från Mimmi Staaf Möbelmakeri såklart : )

Foto: Joakim Johansson

BetonggruvanBetonggruvanBetonggruvanBetonggruvanBetonggruvan

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>