TGC Ekologisk tvål

Äntligen en ny produkt som har alla rätt och som får det att pirra sådär i magen som är anledningen till att jag driver butik och mår bra av att omge mig av vackra saker, och det lika viktiga, en produkt som är vänlig för miljön.

Ny ekologisk tvål från svenska TangentGC! 4 olika dofter, Burnet, Yuzu, Oud, Tiaré. Tvålen och parfymen i tvålen görs i Frankrike och har en fetthalt på 31% vilket är högt och ger en rik och återfuktande tvål.. Ahhh.. Har nu beställt till butiken och väntar med spänning till de kommer i november.

TGC_Soap1

TGC_Soap5

TGC_Soap2

TGC_Soap4

TGC_Soap6

TGC_Soap3

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>