Bänkbygge i butikskontoret

Nytt litet bygge i kontoret i butiken! Har sedan vi flyttade in och renoverade lokalen velat ha en dagbädd någonstans… Inspirationen kommer från flertalet ateljéer med dagbäddar i Gustavsbergs gamla porslinsfabrik. Det ser så härligt ut.. Bara att den finns där gör att man känner sig lite mer harmoni i sin arbetsmiljö. Oavsett om man har tid att slå sig ner eller inte, är det trevligt att möjligheten finns.

Hittade aldrig någon bra plats, utrymmet har hela tiden prioriterats till annat. Men, denna trista ”korridor” in till bakutrymmet bakom kassan där vi har kontor, pentry och wc kunde piffas upp lite.
Dels sitter en stor sladdhärva med wi-fimodem, telefonstation osv i hörnet, mycket bra kombo att kunna gömma den under bänken! Sen är det en liten ny familjemedlem som väntas här i slutet av mars, så en plats att sitta och amma lite dolt och bekvämt behövdes. Som egenföretagare blir föräldraledigheten på heltid inte så lång..

Det blev inte riktigt en så lång bänk att den kan kallas dagbädd kanske, men man kan slå sig ner ordentligt mot hörnet och lägga upp benen. Det känns kanon!

Byggd i planhyvlad furu, man kommer åt undertill att dammsuga och justera tekniken, men lite dolt med en tvärgående ”ribba” undertill. En mjuk dyna och ett gäng kuddar man kan bulla upp bakom ryggen. Två korgar för lite förvaring får plats och i den ena har vi gjort en liten bädd för den lilla människan som kommer. Borde få plats några månader alla fall : )

Kontor_mimmistaaf_2Kontor_mimmistaaf_3Kontor_mimmistaaf_4Kontor_Mimmistaaf_1

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>