Linneförråd

Sakta men säkert formas vårt hem och hus sedan två år, under vintern/våren ordnade jag med hjälp denna rymliga garderob från stök till ordning och reda, ett linneförråd.

Framåt kommer vi i samband med hall-renovering att flytta ingången till gästrummet, det kommer då bli en lite korridor/del av hallen in till detta förråd som också ligger mitt emot badrummet med tvätt/torkmaskin som i framtiden också är ett lite större projekt att bygga ut till en bättre tvättstuga. Kanske make no sence om man inte ser IRL…men här nedan är några bilder på det förråd/garderob som tidigare var råa spånskivsväggar, byggt lite halvdant i hörnet av gästrummet.

Nu har det slipats, spacklats, målats, fått fina lister, målad dörr och hyllsystem i planhyvlad furu (mitt universalbyggelement alltid). Ordning och reda på handdukar, täcken, kuddar, lakan etc. Lätt att få överblick och lägga in rätt sak på rätt plats efter tvätt.

210914__mimmi__4_blogg210914__mimmi__5_blogg210914__mimmi__6_blogg210914__mimmi__7_blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>