Linneförråd

Sakta men säkert formas vårt hem och hus sedan två år, under vintern/våren ordnade jag & co denna rymliga garderob från stök och inte så mycket spark joy – till ordning och reda, ett linneförråd!

Framåt kommer vi i samband med hall-renovering att flytta ingången till gästrummet (där denna garderob nu är placerad) det kommer då bli en lite korridor/del av hallen in hit. Garderoben ligger nämligen praktiskt nog mitt emot badrummet med tvätt/torkmaskin som i framtiden dröms om att byggas ut till en bättre helutrustad tvättstuga. Och då är det himla smidigt att ha husets linne nära att lägga in rens vikta högar.
Kanske make no sence om man inte ser IRL…men här nedan är några bilder på det förråd/garderob som tidigare var råa spånskivsväggar, gammal tapet och inga lister..byggt lite halvdant i hörnet av gästrummet.

Nu har det slipats, spacklats, målats, fått fina lister, målad dörr och hyllsystem i planhyvlad furu (mitt universalbyggelement alltid). Ordning och reda på handdukar, täcken, kuddar, lakan etc. Lätt att få överblick och lägga in rätt sak på rätt plats efter tvätt. Ahhh…

Mer bilder på processen finns på instagram i höjdpunkter

210914__mimmi__4_blogg210914__mimmi__5_blogg210914__mimmi__6_blogg210914__mimmi__7_blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>