Butikspersonal och Tapetserare sökes!

WereHiring

Hos Mimmi Staaf Möbelmakeri har målet sedan starten 2012, varit att ta till vara och renovera upp gamla kvalitetsmöbler. 3 år senare driver vi en passionerad inredningsbutik, webbutik och tapetserarverkstad i Midsommarkransen och är ett glatt gäng i trivsam arbetsmiljö med tapetserare, fotograf, bloggare och arkitekt som sitter tillsammans.

BUTIKSPERSONAL
Vi växer och söker nu efter butikspersonal på timanställning – deltid, 2-3 dagar i veckan. Öppettider är tis-fre 11-18, lör 11-16.

Vi letar efter dig som är en serviceminded, lösningsorienterad och påhittig person som vill vara en del av Mimmi Staaf Möbelmakeris utveckling, fortsatt framåt. Du har inga problem med att ha flera bollar i luften, ta egna initiativ, vara flexibel och hugga i där det behövs. Framför allt möta våra kunder och leverantörer med en positiv, glad inställning! Att du har butikserfarenhet ser vi som ett krav.

Tjänsten omfattar att ta hand om butiken och våra trevliga kunder, hålla ordning, rodda i kassasystemet, svara på mail, reklamationer, ta emot leveranser, packa upp och prismärka varor osv.
En stor del av tjänsten utgörs även av att ansvara för webbutiken vilket innebär allt från att packa ordrar, hantera produktbilder och lägga upp produktnyheter m.m. Det kräver att du har datorvana, känner till photoshop och gärna jobbat med webbutik tidigare.
Du ska kunna uttrycka dig på väl på både svenska och engelska i tal och skrift då flertalet av våra företagsrelationer finns utomlands.

Det är mycket viktigt för oss att du ser långsiktigt på din anställning.

Om detta låter som något för dig – skicka ditt CV, personligt brev och gärna länkar till eventuellt blogg, instagram eller annat relevant du vill visa oss.

Ansök till info@mimmistaaf.com senast 25 oktober.
________________________________________________________________________

TAPETSERARE

Vi är intresserade av att bli fler tapetserare (hyra plats/frilans) – är du nyfiken och vill diskutera detta närmare med oss?

Kontakta Mimmi på info@mimmistaaf.com och berätta lite om dig själv och dina erfarenheter!

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>