Mo av Ulla Gustavsson

När jag såg denna lampan visste jag bara att den måste bli min. Så borde ju alla inköp man gör kännas, men, en del tar lite längre tid att mogna fram och en del bara är som här, kärlek vid första ögonkastet. Alla andra köp borde man egentligen avstå ju. Om det inte är typ..mat då….

Den rosa som jag köpte och som nu står i sovrumsfönstret, ”dreglar” jag lika mycket över varje dag jag vaknar som när jag euforisk köpte den på Blås & Knåda. Det verkar det också vara fler som gör, för varje gång den skymtas på instagram får jag ett gäng DM som undrar över den. Bäst o dela här med då!
Den fantastiska lampan i färgat glas heter Mo (det också, herre, vill döpa mitt barn till det) av Ulla Gustavsson som är en del av Storsjöhyttan i Östersund.

psx-20200319-130301_blogg110712_mokasin_1_bloggIMG_7867_bloggSkärmavbild 2020-04-30 kl. 17.03.58_blogg (kopia)

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>