Korgish love

Min korgkärlek har verkligen haft utrymme att blomma ut sen vi flyttade till hus och behövde mer förvaring. I hallen, förvaringsutrymmen, barnrum, till tvätt etc har fyndats korgar på loppis. Det är så fint istället för tråkiga plastiga lådor eller liknande. Ger lite liv och värme och funktion. Brukar doppa dem från loppis i ett bad och skrubba med linoljasåpa, så doftar de fräscht och allt eventuellt damm/smuts försvinner.

Några fina nyproducerade produkter som fastnat hos mig senaste tiden är dessa, från Ferm Living och H&M Home. Mattan skulle vi behöva till hallen eftersom jag fläckat ner den befintliga mattan när jag gjorde 65 ljuslyktor med karamellfärg i vintras (vad hände?). Någon av lamporna kanske skulle kunna funka i köket där vi behöver en lampa.. Får avvakta och se efter vi fått övrigt i renoveringen på plats.

På sista bilden tycker jag det lilla ”bordet” är så fint! ”Sushibrädan” går alltid hem i olika storlekar. Men jag tänker nog göra en egen i anpassat format.. När man nu ska ha tid mellan hönshusbygge och trädgårdsprojekt. Kanske ett vinterprojekt!

FermLiving_MimmiStaaf_Blogg3
FermLiving_MimmiStaaf_Blogg4FermLiving_MimmiStaaf_Blogg1
FermLiving_MimmiStaaf_Blogg7

FermLiving_MimmiStaaf_Blogg2

FermLiving_MimmiStaaf_Blogg6
FermLiving_MimmiStaaf_Blogg5

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>